Chulinya Remmelzwaal

Klassiek lunchconcert met Charlotte Brussee

De schoonheid van de romantische cello met Charlotte Brussee
zo 1 okt 14:00
zo 1 okt 2023
14:00

Charlotte Brussee is een van de meest veelbelovende exponenten van de jongste generatie Nederlandse cellisten. Hoewel ze nog studeert heeft ze een rijke uitvoeringspraktijk en weet ze zowel solo als met haar Van Gogh Trio overal het publiek te overrompelen met haar gepassioneerde spel. ‘Als ik speel, wil ik mensen graag iets meegeven; een gevoel van verbinding, een stukje vervoering, een sprankje hoop, een blik op de schoonheid die ik in de wereld zie’, zo verwoordt ze het zelf. In Theater de Kampanje in Den Helder brengt ze een prachtig romantisch programma met meesterwerken van Beethoven, Schumann en Mendelssohn. Een recital dat elke celloliefhebber in vervoering brengt.

Met Noriko Yabe (Japan) op de piano.

Kom vooraf lunchen in ons restaurant Stoom en maak het middagje uit compleet! De lunch is om 12.30 uur en kan bij de reservering van een kaartje voor het concert bij geboekent worden.

Onze klassieke lunchconcerten worden geprogrammeerd in samenwerking met IHMS | International Holland Music Sessions.Voor een rolstoelplek kan er contact worden opgenomen met de kassa via reserveren@kampanje.nl

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Donald van Hasselt