Roodkapje voor het hele gezin (van 3 tot 103)

JOC WEEKEND
zo 17 jul 14:30
zo 17 jul 2022
14:30

Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken..

Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!


JOC weekend 
Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is het JOC (Jeugd Onderwijs en Cultuurfonds) weekend in de Kampanje. Gratis voorstellingen buiten op het reddingsplein voor basisschoolleerlingen die hun zomervakantie goed willen beginnen. Want wat is er nou beter om die 6 weken “even niets” te starten met verwonderen, verbazen, ontsnappen en hun fantasie te prikkelen. 

Een oneindige grenzeloosheid van fantasie is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen. Fantasie is eigenlijk ‘outside-the-box’ denken. Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, het bedenken van nieuwe mogelijkheden en de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te zien. Het maakt kinderen emotioneel beheerst, creatief, sociaal, empathisch en divergente, kritische denkers. Het JOC en de Kampanje stimuleren graag de fantasie van alle kinderen, juist van diegene voor wie theater geen vanzelfsprekendheid is!