Dylan Haegens & Marit Brugman Q & A sessie

JOC WEEKEND
za 16 jul 19:00
za 16 jul 2022
19:00

Dylan Haegens is een van de grootste YouTubers van Nederland. Met zijn Top 10 sketches weet hij zijn 1,8 miljoen abonnees iedere zondag weer te vermaken. Hij staat bekend om zijn grappige video's én tosti's. Tijdens de Q&A sessie mag je hem alles vragen over zijn video's, vriendin Marit, teamleden Rick en Teun en zijn kat Dzjengis.


JOC weekend 
Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is het JOC (Jeugd Onderwijs en Cultuurfonds) weekend in de Kampanje. Gratis voorstellingen buiten op het reddingsplein voor basisschoolleerlingen die hun zomervakantie goed willen beginnen. Want wat is er nou beter om die 6 weken “even niets” te starten met verwonderen, verbazen, ontsnappen en hun fantasie te prikkelen. 

Een oneindige grenzeloosheid van fantasie is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen. Fantasie is eigenlijk ‘outside-the-box’ denken. Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, het bedenken van nieuwe mogelijkheden en de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te zien. Het maakt kinderen emotioneel beheerst, creatief, sociaal, empathisch en divergente, kritische denkers. Het JOC en de Kampanje stimuleren graag de fantasie van alle kinderen, juist van diegene voor wie theater geen vanzelfsprekendheid is!