Call me HOD

House of Dance
zo 3 jul 11:00 en 14:30
zo 3 jul 2022
11:00 en 14:30

De kaartverkoop voor de voorstelling van 14:30 is gesloten. Alleen in uitzonderlijke gevallen (indien de danser alléén in de voorstelling van 14.30 uur danst) kunnen we kijken of er een mogelijkheid is om alsnog een kaartje te reserveren. Aanvragen voor de voorstelling om 14:30 kunnen dan uitsluitend per mail worden gedaan, naar reserveren@kampanje.nl.

Pap, ik zie je oor.. Dit is een videocall! Je moet naar de telefoon kijken, dan kunnen we elkaar zien! Ja, zo! Oh wacht even ik krijg een appje van oma. Haha, nou van dit berichtje begrijp ik niet zoveel, allemaal letters door elkaar. *Notificatie* JE HEBT 3 NIEUWE DM’S EN 74 LIKES. Hey Siri, plan mijn route naar school. *Notificatie* OMG! Heb je dat filmpje gezien van die meid uit de 3e klas? *Zoekfunctie* “Top pop hits NL” - Afspelen. 
Dat zijn een hoop prikkels in een korte periode. Vanaf het moment dat we wakker worden tot het moment dat we gaan slapen. Of je nu alleen bent, of in gezelschap, je tanden poetst of op de wc zit, overal gebruiken we onze telefoon. Hoe doen we dat toch? Verbonden blijven we wel, maar zijn we dan ook nog sociaal? Wanneer komt dit alles ten goede, en wanneer weet je niet meer waar je het moet zoeken? Zie op het podium wat er gebeurd met al die notificaties, en krijg antwoord op al deze vragen in de voorstelling “Call me HOD”, de eindvoorstelling van House of Dance!

Kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang en mogen op schoot.

Kaartprijs is inclusief alcoholvrije pauzedrankje en garderobe.