RosOriginal Photography

Mart Hoogkamer

De sensatie van Nederland
do 9 mrt 20:15 - 22:35
do 9 mrt 2023
20:15 - 22:35
  • do 9 mrt 2023
    20:15 - 22:35
    Variopoolzaal

25 oktober:
Wij hebben zojuist van het management van Mart Hoogkamer vernomen dat Mart ziek is en nog niet voldoende hersteld is om vrijdag 28 oktober op te treden. Helaas gaat de voorstelling dan ook niet door vrijdagavond. De voorstelling wordt verplaatst naar donderdag 9 maart 2023. Bezoekers zijn per email op de hoogte gesteld.

‘Met een lach en een traan…’

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens.

Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’. https://youtu.be/htoTf2mptFg 

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij van september tot en met december met een 7-koppige live-band te zien in de Nederlandse theaters met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!


Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.