De Schippers van de Kameleon (6+)

Met De Muziek Mee
vr 23 dec 19:00
vr 23 dec 2022
19:00
  • vr 23 dec 2022
    19:00
    Variopoolzaal

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

‘De Schippers van de Kameleon De Kameleon: Met De Muziek Mee’ is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel.

Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. 
Cast: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen

Kom vooraf genieten van het Kerstspecial Kinderbuffet, aangeboden door JOC
Het JOC (Het Jeugd, Cultuur en Onderwijsfonds) heeft de voorstelling 'De Schippers van de Kameleon' omarmt om mensen met kinderen een leuke avond te bezorgen. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor deze voorstelling mag gratis deelnemen aan de JOC Kerstspecial Kinderbuffet.

Voor alle kinderen én ouders is er een gratis Kinderbuffet voorafgaand aan de voorstelling.
17:30 uur inloop
18:00 uur kinderbuffet
19:00 uur voorstelling 
Gelieve vooraf te reserveren.

Kaartprijs is inclusief garderobe en limonade na afloop.

Credits

Cast: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen