TEDxDenHelder

Ga mee Under ConstruXion
di 25 okt 08:30 - 17:30
di 25 okt 2022
08:30 - 17:30
  • di 25 okt 2022
    08:30 - 17:30
    TedX - Variopoolzaal

Na twee succesvolle eerdere edities wordt TEDxDenHelder voor de derde keer georganiseerd op dinsdag 25 oktober 2022. Meer dan 15 sprekers uit binnen- en buitenland komen langs om je deelgenoot te maken van nieuwe ontwikkelingen en inspirerende visies op duurzaamheid, onderwijs, het leven, kunst, de liefde, techniek en nog veel meer... 

TEDx zijn lokaal georganiseerde evenementen waarbij sprekers via TED talks inspirerende, korte presentaties geven. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. De onderwerpen van de presentaties zijn breed, waardoor het evenement voor iedereen toegankelijk en interessant is.

Thema Under ConstruXion
Het thema van TEDxDenHelder is dit jaar ‘Under ConstruXion’. Dit thema omvat niet alleen De Kop van Noord-Holland waar altijd gebouwd wordt aan de regio, maar het omvat ook de toekomst. Wij als mensen werken aan onze dromen, aan innovaties, relaties, een betere wereld en aan onszelf. Wij zijn immers nooit af. Altijd in ontwikkeling, breken af wat niet meer werkt en zetten nieuwe ideeën in de steigers. TEDxDenHelder is dan ook de uitgelezen plek voor een dag Technology, Entertainment en Design. 

Vier met ons de bouwplaats en ga mee Under ConstruXion.

Kaartprijs is inclusief garderobe, lunch, drinken en een afsluitende borrel.