#PERFECT

Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu
zo 29 jan 15:00
zo 29 jan 2023
15:00
  • zo 29 jan 2023
    15:00
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal

Kijk, het moederschap is prachtig. En het hebben van een fijne relatie ook. En als je dan ook nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Van een afstandje. Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen van een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het toch allemaal een beetje anders.

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel…  #PERFECT

Over Renée van Wegberg en Bettina Holwerda
Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol, en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina is naast haar theaterwerk een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Muzikanten: Renée van Wegberg (zang), Bettina Holwerda (zang) Berry Janssen (muzikaal leider, bas, gitaar, zang), n.t.b. (piano, toetsen, zang), n.t.b. (drums, percussie)