Momentum

met Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset
vr 10 feb 20:15
vr 10 feb 2023
20:15
  • vr 10 feb 2023
    20:15
    Variopoolzaal

Van de schrijver van Gif

Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

MOMENTUM gaat over de achterkant van de politiek en machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Net als Gif, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is MOMENTUM een theaterstuk van Lot Vekemans.

Spel: Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, Marijn Claes en Maas Muhren.

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.30 uur een gratis voorbespreking die wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Kampanje. De voorbesprekingen worden gehouden door een team van theaterwetenschappers en acteurs van het gezelschap. Ongeveer een maand van tevoren is bekend wie de voorbespreking zal houden. 

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Onderdeel van:
Toneelcombinatie

Credits

Spel: Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset