Fred van Leer

En Route
Uitverkocht
di 31 jan 20:00
di 31 jan 2023
20:00
  • di 31 jan 2023
    20:00
    Variopoolzaal

En Route avec Fred van Leer 

‘Alsmaar onderweg. Continu auto in, auto uit. Zit ik niet hier, dan sta ik wel daar.  Of ik lig ergens…’ In En Route vertelt Fred van Leer wat er allemaal op zijn pad komt. Gebeurtenissen die je ontroeren, doen verbazen, aan het lachen maken en waarbij je als publiek, misschien, ook nog eens aan het woord komt.  

Zijn vorige show 'Leer van Fred' die in november 2021 in Theater de Kampanje te zien was, was landelijk een groot succes en overal snel uitverkocht. De nieuwe show 'En Route avec Fred van Leer' is in de theaters te zien vanaf januari 2023. En dus al 31 januari 2023 bij ons!


Texel-voorstelling: Extra afvaart
Deze voorstelling is een 'Texel-voorstelling' met extra afvaart. U dient op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersoon Henk Snijders van Texels Welzijn of Rosa Harbers vertrekt als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.