Jacques Vriens speelt ‘Grootmoeders grote oren…’ (5+)

zo 30 jan 14:30
zo 30 jan 2022
14:30
  • zo 30 jan 2022
    14:30
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal
    Geannuleerd

Een aantal jaren geleden schreef de bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens het boek ‘Grootmoeders grote oren…’ waarin hij de klassieke sprookjes opnieuw vertelt met veel humor, zonder het origineel geweld aan te doen. Van twee sprookjes maakte hij een theatervoorstelling, waarin getoverd wordt met muziek, licht en geluid.

In het grappige maar ook erg spannende sprookje ‘De Twaalf Broers’ wil de koning na twaalf zonen, nou ‘eindelijk wel eens een meisje’. Als dan prinses Marie- Surprise geboren wordt, moeten de twaalf broers maken dat ze wegkomen, want er dreigt groot gevaar. 

In ‘De wolf en de zeven geitjes’ gaat de prettig gestoorde wolf zelfs zingen en lachen de geitjes hem uit, totdat….

Jacques Vriens is niet alleen kinderboekenschrijver, maar speelt ook al bijna zijn hele leven toneel en maakt al jaren voorstellingen rondom zijn boeken. Een heerlijke familievoorstelling voor kinderen vanaf 5+ én hun (groot-)ouders. Maar ook oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.

Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Het Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016, en was direct vanaf deze eerste editie een groot succes. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Kaartprijs is inclusief garderobe en limonade na afloop.


Korting Vrienden van de Kampanje (10% Zilver, 25% Goud)