Défano Holwijn

Défano Holwijn Live
za 19 mrt 20:30
za 19 mrt 2022
20:30
  • za 19 mrt 2022
    20:30
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal
    Geannuleerd

Met pijn in het hart heeft Défano Holwijn en zijn management besloten om zijn tournee te verplaatsen. De vele, u welbekende, wisselende regelgevingen en daaraan gekoppelde omstandigheden lieten geen ruimte over om zijn programma naar deze wens te ontwikkelen.

In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven. Is het echt zo leuk om altijd herkend te worden? En wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen Défano? Met een enorme vleug humor introduceert Défano de echte weetjes van het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld van deze tijd aan het publiek.

Défano staat te popelen om voor de aller eerste keer met zijn eigen show het theater in te gaan en kan niet wachten om bepaalde elementen uit zijn succesvolle Instagram Talk show ‘Défano Late Live’ en Youtube hit ‘Wat Weet Jij’ door te trekken naar deze live theater show. 

Een mix van de soms wat harde realiteit, muziek en interactie met het publiek zal centraal staan in Défano’s show. Ook Défano’s gevoel voor droge humor zal in de voorstelling niet te missen zijn!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.