Marinierskapel der Koninklijke Marine

Winter Wonderland - Met Dennis van Aarssen
zo 18 dec 16:00
zo 18 dec 2022
16:00

Met 75 jaar allround ervaring is het muzikale visitekaartje van de Koninklijke Marine prima in staat zich aan te passen aan de mogelijkheden van de actualiteit. De bigband is een van de gespecialiseerde ensembles die uit het rijke klankpalet van het orkest kan worden geformeerd. Samen met zanger Dennis van Aarssen, de winnaar van The Voice of Holland 2019, wordt u ondergedompeld in 75 minuten heerlijke Winter Wonderland.

Van oud tot nieuw en van jazz tot Kerst!

Dennis van Aarssen - ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’
Nadat Dennis van Aarssen (geb. 1994) The Voice of Holland 2019 had gewonnen stond zijn leven op zijn kop; van project manager digitale marketing werd hij een fulltime zanger.

Al op 7-jarige leeftijd kreeg Dennis pianolessen en na 5 jaar schakelde hij over op zang. Tijdens zijn middelbare schooltijd deelde hij zelf opgenomen songs op zijn YouTube kanaal en nam deel aan talentenjachten op tv, waaronder Idols. Onder de indruk van zangers als Robbie Williams, Michael Bublé en Frank Sinatra raakte hij steeds meer aangetrokken tot jazz en swing. Na met verschillende bands in diverse stijlen en genres te hebben opgetreden, werd zijn muzikale voorkeur definitief bevestigd door de standards van ‘The Great American Songbook’.

Na zijn eigen versie van Anouks Modern World maakte hij samen met de 10-koppige BOSCO Bigband in 2019 de theater tour Start Spreading the News. Een uitgever bracht ‘crooner’ Dennis samen met pianist Jeff Franzel (voormalig begeleider Frank Sinatra) en singer-songwriter Maria Christensen, die onder meer met Jennifer Lopez en Celine Dion werkte. Het klinkende resultaat is te horen op het album Forever You en de kerstsingle Christmas Afterparty. Het winnen van The Voice is ongetwijfeld slechts een opmaat van een veelbelovende carrière …

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.