Deze ridder zegt nee (2+)

Joes
PEUTERFESTIVAL
zo 6 mrt 10:30
zo 6 mrt 2022
10:30

Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn. 

Deze ridder zegt NEE is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt Iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

Deze voorstelling is onderdeel van het Peuterfestival ‘KLEURRIJK’.
Het peuterfestival is veel meer dan alleen een voorstelling, gratis toegang met kaartje voor één van de voorstellingen (Walvis en Deze ridder zegt nee)! De Voorleeshoek, de Theaterspeeltuin en het Kinderbuffet zijn dus alleen toegankelijk in combinatie met een voorstelling. 

De Theaterspeeltuin
Voor en na de voorstelling(en) kunnen de kleintjes helemaal opgaan op het Peuterfestival KLEURRIJK. Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In KLEURRIJK kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen. 

Voorleeshoek
De Kopgroep Bibliotheek heeft een leeshoek met allerlei leuke boekjes ingericht.

Toegangsprijzen bedragen €13,00 per persoon voor zowel kind als volwassenen.