Co with the flow

De interactieve theatershow
vr 11 feb 19:15
vr 11 feb 2022
19:15
  • vr 11 feb 2022
    19:15
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal ongeplaceerd

Een dagje shoppen in New York, je kleurtje bijwerken op de Malediven of heb je vliegangst ? Fasten your seat belts want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt u mee aan boord van een wervelende show over haar vliegensvlugge leven in de lucht.

Co kreeg nationale bekendheid door haar vlog-reeks Co with the flow. Een duizelingwekkend aantal volgers volgt deze upcoming vlogster, die door De Gouden Televizier-Ring een geselecteerd kandidaat is voor de Televizier-Ster: Online-videoseries 2019 en 2020. In haar vlog bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat Co een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach. 

We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen. En dat in ‘hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen.

“Welkom aan boord. Maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!”. Onze bestemming is een avondje theater. Oh, en aan na afloop weten we ook waar de beste tandpasta, de mooiste slippers en de lekkerste zwarte zeep van de hele wereld te krijgen is!

Kaartprijs is inclusief drankje. Deze voorstelling wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.