Van Kop tot Staart workshop

i.s.m. Slagers-Atelier gebr. Duijzer
31 aug 2019
13:00

Tijdens deze workshop leer je alles over het varken; zijn leven, zijn smakelijke onderdelen en natuurlijk de bereiding daarvan.

 

Je gaat zelf het varken verdelen onder begeleiding van de slager van Slagers-Atelier gebr. Duijzer. Hier kan je zien dat er bijna niks van het varken ongebruikt blijft. Naast het verdelen en uitbenen van het varken leer je ook een worstje te maken, een karbonade hakken en hoe je een rollade moet knopen.


Deze producten zullen heerlijk worden bereid door de chefkok van de Kampanje, en vervolgens aan jou geserveerd, dat wordt smullen! De recepten krijg je mee naar huis zodat je thuis het geleerde in de praktijk kan brengen.


Duur van de workshop 3,5 - 4 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt bij onderzoek om de werking van de website te optimaliseren. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij uw toestemming.
cookies