di 2
april

Kom genieten van een heerlijk Theaterbuffet! Alle gerechten worden in buffetvorm voor u gepresenteerd.

 

Voorgerecht

  • Kalkoensalade met pompoen, sinaasappelpartjes en granaatappel op een frisse salade van ruccola en frisee
  • Texelse boeren salade met lamsham, sperzieboontjes uitjes, geitenkaas, appel en geroosterd spek
  • Terrine van gerookte vissoorten op een bedje van broeivet met een romige dille-mousse
  • Salade van rivierkreeftjes met mango, appel, dille en citroen mayonaise
  • Salade van gegrilde peer
  • Salade Caprese

 

Soep

  • Romige Aardpeersoep met zalm en krokante kaasstengels

 

Hoofdgerechten

  • Varkensstoofschotel met romige champignonsaus
  • Suprême van parelhoender gevuld met gemarineerde pruimen en rauwe ham met gebakken wilde paddenstoelen in eigen jus
  • Zacht gegaarde kabeljauw met Old Amsterdam en spinazie
  • Ratatouille
  • Gebakken aardappel rozetjes met ui en peterselie

 

Dessert

  • Grand dessert
    Diverse verschillende kleine dessert proeverijtjes op bord

 

Het buffet zal in de serre van Stoom worden gehouden. Als er te weinig aanmeldingen* zijn, ontvangt u een week tevoren bericht.

*Minimaal 20 personen, maximaal 52 personen. Foto's onder voorbehoud van wijzigingen.