Thomas Acda

za 16
maart

Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo ‘Acda en de Munnik’. Eerst regisseerde Thomas nog twee films, schreef hij een boek, liedteksten en muziek voor de musical ‘De Marathon' en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical 'Fiddler on the roof'. Hij ontving voor beide musicals een Musical Award. Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Thomas Acda solo.

Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Texel
Bij deze voorstelling vaart er na afloop een extra boot van de TESO. Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord). Na afloop gaat iedereen een kwartier na de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Contactpersoon Rosa Harbers van Texels Welzijn vertrekt als laatste uit het theater. Zij geeft dan het sein dat de boot kan vertrekken.