Simon & Garfunkel

(reprise)
vr 15
maart

In 2017 was de voorstelling binnen no-time uitverkocht en het publiek razend enthousiast. Gelukkig komen ze terug met het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit New York die 's werelds meest succesvolle muzikale duo aller tijden werden. Een trip langs alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en hun afzonderlijke solocarrières. Het eindigt met een prachtig eerbetoon aan het legendarische Central Park reünieconcert uit 1981.

 

Natuurlijk komen alle hits langs: 'Mrs Robinson', 'Bridge Over Troubled Water', 'Homeward Bound ', 'Scarborough Fair', 'The Boxer', ‘The Sound Of Silence' en nog veel meer!
 

In de theatergids is een onjuiste prijs gepubliceerd voor deze voorstelling. Wij houden de prijs aan zoals deze op onze website staat vermeld. 

Texel
Bij deze voorstelling vaart er na afloop een extra boot van de TESO. Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord). Na afloop gaat iedereen een kwartier na de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Contactpersoon Rosa Harbers van Texels Welzijn vertrekt als laatste uit het theater. Zij geeft dan het sein dat de boot kan vertrekken.