Ali B

KOORTS
do 5
maart

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. In 2012 won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Nederlands Hoop-prijs, werd hij voor ‘Ali B beken(d)t’ genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma ‘Je suis Ali’ de hemel in als '...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.

 

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag, kom dan op consult in de Kampanje.

 

------------------------------------------------------------------

 

Helaas moeten wij u mededelen dat de voorstelling van Ali B - Koorts op donderdag 28 februari 2019 in Theater de Kampanje is verplaatst naar donderdag 5 maart 2020 (theaterseizoen 2019/2020) wegens onderstaande reden.

 

Lief publiek,

 

Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.

 

Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.

 

Ik ben me ervan bewust dat er inmiddels al veel kaarten zijn gekocht en dat mensen hun agenda hierop hebben afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend jaar!

 

Groeten,

Ali

 

Iedereen die een kaart heeft gekocht voor deze voorstelling heeft een mail van ons ontvangen. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en wij hopen u dan te mogen begroeten in het theater!