Voorjaarsvakantie tip!

Evita

Met Brigitte Heitzer, René van Kooten, Paul Donkers, Esmée Dekker e.a.
do 21
februari

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

 

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest. Met: Brigitte Heitzer, René van Kooten, Paul Donkers, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a.

 

Algemeen Dagblad *****: ‘Indrukwekkend’

De Telegraaf ****: ‘Heitzer heerst opnieuw’

Volkskrant ****: ‘Tot in de puntjes verzorgd’

 

Texel - voorstelling 19 februari 2019
Bij deze voorstelling vaart er na afloop een extra boot van de TESO. Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord). Na afloop gaat iedereen een kwartier na de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Contactpersoon Rosa Harbers van Texels Welzijn vertrekt als laatste uit het theater. Zij geeft dan het sein dat de boot kan vertrekken.