Frans Bauer

Live in concert
vr 27 mei 20:15 - 22:40
vr 27 mei 2022
20:15 - 22:40
  • vr 27 mei 2022
    20:15 - 22:40
    Variopoolzaal

25 mei: Wij krijgen vragen of de voorstelling van Frans Bauer doorgaat. In verband met ziekte is de voorstelling van Frans elders in het land inderdaad geannuleerd, maar wij horen morgen of de voorstelling bij ons op vrijdagavond 27 mei doorgaat. Wij zullen dan de kaartkopers per email informeren.

Meer dan 25 jaar na zijn eerste concert tournee reist Frans Bauer nog steeds langs de mooiste theaters van Nederland. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon gezellig thuis om de hoek. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, genieten we van een oergezellig avondje Frans Bauer. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans. Benieuwd naar de anekdotes van gebeurtenissen uit het leven van de Bauers? We horen ze binnenkort in dit theater!

Speciaal Chinees/Indisch buffet

De Bauers hun favoriete maaltijd, zoals echte fans wel weten, is de Chinese afhaal. Tijdens zijn reis door China kon Frans nergens zijn geliefde babi pangang vinden. Maar deze avond is het wel te vinden bij de Kampanje! Om deze avond namelijk compleet te maken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling een speciaal Chinees/Indisch buffet bijboeken in restaurant Stoom.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.