Mogelijkheden met 1,5 meter afstand

Wij bekijken het bij de Kampanje graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk. Met die vraag zijn wij afgelopen periode aan de slag gegaan. En nu is er eindelijk de eerste stip op de horizon gezet voor bijeenkomsten in de Kampanje. Onze slogan 'We hebben de ruimte!' komt nu in deze bizarre periode extra van pas. Graag delen we met jullie onze mogelijkheden.

We houden u uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwe regels en richtlijnen.

Wat is wél mogelijk:
Aantal mensen onbeperkt (binnen en buiten), als er sprake is van:

  • Iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort houdt 1,5 meter afstand
  • Een zitplek
  • Een reservering
  • Gezondheidscheck
  • Een goede doorstroming met beperkt onderling contact

In de horeca is een vaste zitplaats (binnen en buiten) altijd verplicht (een staande receptie is dus niet mogelijk).

We hebben goede protocollen om de veiligheid van een ieder te garanderen. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Uiteraard is ook de catering volledig coronaproof. Interesse? Laat het ons weten via zaalverhuur@kampanje.nl. We maken graag een vrijblijvende offerte of laten u live de mogelijkheden zien.


Protocollen
Ervaar de kwaliteit die u van ons gewend bent en volledig Coronaproof. Voor de zaalverhuur volgen wij het protocol van Platform Cultuur Locaties. Daarnaast zorgen wij voor duidelijke instructies en bewegwijzering, voldoende desinfectiemiddelen en een toezichthouder. Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur van 2 dagdelen). Onze horeca werkt volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Kortom, jullie kunnen je concentreren op de inhoud, wij doen de rest.


Maximum 1,5 meter capaciteit (uitgaande van losse plaatsen, dus geen duozitjes)

Vergaderzaal Mastenmaker 12 personen
Vergaderzaal Bankwerker 8 personen
Vergaderzaal Gekoppeld 23/25 personen
KeyKegzaal met tribune 24 personen
KeyKegfoyer 9 personen
Koninklijke Marine Stadshal 110 personen*
Variopoolzaal 140 personen
- 86 personen zaal
- 31 personen 1e balkon
- 23 personen 2e balkon
Foyer Variopoolzaal op aanvraag

* De Stadshal heeft 1.500 m2 vrije ruimte. In theateropstelling is de capaciteit echter 100/110 personen. Dan is de afstand tot het scherm voldoende om een eventuele presentatie goed te kunnen lezen.

Livestreaming & locatie voor webinars

Je evenement livestreamen of een webinar organiseren op een inspirerende locatie? Bij ons kan dat! We hebben alles om dit te faciliteren. Jullie kunnen je concentreren op de inhoud, wij doen de rest. Wij zorgen met onze partner voor alle techniek en het prachtige decor van ons industriële theater zorgt voor een mooie beleving van het online evenement. Zo kun je gewoon in contact met elkaar blijven en ook nog eens inspireren. 

Door live events te streamen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kun je de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door het event vanuit huis live te volgen. Nu kleine events weer mogelijk zijn is dit een mooie extra dienst die we kunnen bieden.