Aangepaste maatregelen rondom het Coronavirus
Aangepaste maatregelen rondom het Coronavirus
Vanaf 26 januari 2022 mogen de deuren van ons theater weer open! Op 1,5 meter, met CTB en een sluitingstijd van 22.00 uur.

Veelgestelde vragen rondom de kaartverkoop

Geroutineerde acteurs, cabaretiers en muzikanten zijn te bewonderen in ons theater, maar ook nieuw talent staat te trappelen om na lange tijd weer op te treden. Wij als theater willen de artiesten en gezelschappen zoveel mogelijk helpen de zalen weer te vullen op 1,5 meter. Er gaat niks boven een live optreden met een applaus aan het einde. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

Wij werken met een coronatoegangsbewijs. (verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder), mondkapjesplicht én 1,5 meter afstand. Deze regels kunnen weer veranderen, maar dat zijn ze bij het theater inmiddels wel gewend. Wilt u meer weten over hoe wij werken met het coronatoegangsbewijs, dan kunt u op deze pagina terecht.

Heeft u op de dag van de voorstelling gezondheidsklachten, dan vragen wij u het bezoek aan ons theater uit te stellen. U kunt dit telefonisch doorgeven tussen 09.00-17.00 uur via T. 0223 674 664 of per mail reserveren@kampanje.nl. Uw kaarten kunt u omruilen voor een andere voorstelling of uw geld retour ontvangen.

Alle informatie is onder voorbehoud van de regelgeving vanuit de overheid. Er kunnen gedurende het seizoen wijzigingen plaatsvinden. Heeft u vragen over onze maatregelen? Mail uw vraag naar reserveren@kampanje.nl.