Start verkoop theaterseizoen 2019-2020

Binnenkort start de online verkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Gouden Vrienden van de Kampanje hebben eerste keus voor de kaartverkoop van het nieuwe seizoen, Vaste klanten (klanten die 5 of meer voorstellingen gereserveerd hebben afgelopen seizoen) sluiten hierop aan. Zaterdag 11 mei start de reguliere online kaartverkoop. Met deze verdeling proberen wij drukte op de server te voorkomen. Het voordeel voor u is dat u niet in een lange (digitale) wachtrij hoeft te staan, en op het moment van inloggen (vrijwel) direct aan de beurt bent.

  • Eind april: alle nieuwe voorstellingen op de website (nog niet te reserveren)
  • +/- 3 mei: U ontvangt de theatergids. Huis aan huis* in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. Per post aan bezoekers die afgelopen 2 seizoenen een voorstelling gereserveerd hebben en buiten Den Helder/Julianadorp/Huisduinen maar wel in ons kerngebied** wonen. Vaste klanten die buiten ons kerngebied wonen ontvangen ook per post de gids.
  • 7 mei: Start kaartverkoop Gouden Vrienden
  • 10 mei: Start kaartverkoop Vaste Klanten
  • 11 mei - 12.00 uur: Start kaartverkoop online en aan de kassa

* Heeft u een nee/nee-reclamesticker dan ontvangt u geen gids. U kunt vanaf 3 mei de gids bij de receptie van de Kampanje ophalen.
** Kerngebied: Gemeente Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Friesland

 

 

De verkoop van de volgende voorstellingen zijn al gestart: