Nieuw programma theaterseizoen 2022/2023 staat online!

vr 13 mei

Theo Maassen, Youp van 't Hek, Ilse DeLange, Mart Hoogkamer, Igone de Jongh en zelfs Candy Dulfer… Ze komen allemaal in de Kampanje tijdens het nieuwe theaterseizoen 2022/2023. Op vrijdag 3 juni start om 10.00 uur de kaartverkoop en het programma is nu al online te zien! Neem een kijkje en maak alvast een 'wensenlijstje'. Wegdromen bij het Zwanenmeer? Het jaar doornemen met Guido Weijers? Of maak uw (klein)kinderen blij met de geweldige kindervoorstelling van Mees Kees. Er valt genoeg te kiezen!

Bekijk hier het programma.Theaterkrant
Eind mei komt onze nieuwe De Kampanje Theaterkrant uit! Vrienden van de Kampanje en bezoekers die vanaf augustus 2019 De Kampanje bezocht hebben, ontvangen op 25, 26 of 28 mei per post een editie. Deze staat bomvol met alle voorstellingen die komend theaterseizoen bij ons te zien zijn. De theaterkrant zal dan ook bij onze theaterkassa en diverse bibliotheken in de regio te verkrijgen zijn. 

Vrienden van de Kampanje
Voorrang krijgen op de voorverkoop? Meld je dan voor aanstaande zondag 15 mei aan als Gouden Vriend! Naast de voorrang ontvangen Vrienden in de loop van het theaterseizoen ook vele voordelen, zoals korting op voorstellingen. Meer informatie en aanmelden: www.kampanje.nl/vrienden

Bestelformulier
Lukt het niet om online te bestellen? Laat het dan weten via reserveren@kampanje.nl. U ontvangt dan een bestelformulier van ons en dan helpen wij u met het reserveren van kaarten.

Beeld Theater de Kampanje: Astrid Bregman