Stand van zaken Theater de Kampanje

di 14 dec

Ons theaterhart huilt...

Deze avond hebben wij tijdens de persconferentie vernomen dat het theater de komende periode dicht moet blijven in de avond en dat er in het gebouw 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Dit betekent dat alle voorstellingen die geprogrammeerd staan tot en met 14 januari niet door kunnen gaan. Komende week hebben wij contact met het impresariaat van de voorstelling om een nieuwe datum te zoeken. U wordt volgende week per mail op de hoogte gesteld over de stand van zaken, wij vragen om uw begrip en geduld.

Voor nu, dank voor het vertrouwen in ons theater. Wij zijn verdrietig dat onze sector weer zo hard wordt getroffen, want wij doen ons uiterste best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor onze bezoekers, artiesten en medewerkers. Maar de gezondheid van een ieder staat voorop en daarom dragen wij uiteraard ons steentje bij om de opgelopen besmettingen terug te dringen.

Door de omvang van deze situatie vragen wij u op dit moment geen telefonisch contact op te nemen met onze kassa. Wij zullen u over het verloop van deze situatie per e-mail en nieuwsberichten op onze website informeren. Heeft u toch een dringende vraag? Stel deze dan per e-mail via reserveren@kampanje.nl

Voor nu danken wij u voor uw begrip en geduld. Sterkte, blijf verstandig en blijf gezond!

Hopelijk weer tot snel in Theater de Kampanje.