Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart

di 14 dec

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een geschenk voor uw medewerkers? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want met deze kaart geef je eenvoudig een avondje theater cadeau. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 

U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart bestellen door een email te sturen of bestel onine via onderstaande link. De cadeaukaart is 3 jaar geldig. Online bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Podium cadeaukaarten gekocht vóór 19-8-2019 blijven onbeperkt geldig. 

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart  


Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw medewerkers? U kunt deze aanvullen met een speciaal Kampanje biertje van de Helderse Jongens. 

Helders Bier Festival
Bestel het speciale feestpakket van het Helders Bier Festival voor €29,50. U ontvangt 4 speciaal bieren van Sancti Adalberti Abdijbier (Blond, Tripel, Weizen en Weizenbock), 1 toegangskaart Helders Bier Festival 2023 en een speciaal proefglas van het festival. Geeft u bij het reserveren aan of u een toegangskaart wilt voor de vrijdag of de zaterdag. Meer informatie over het Helders Bier Festival, vindt u hier.Interesse in 1 van de pakketten? Laat het ons weten via reserveren@kampanje.nl