Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart...tip voor de feestdagen!

di 14 dec

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een Kerst of Nieuwsjaarsgeschenk? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want in deze tijd is het zo waardevol om een cadeau te krijgen en uit te kijken naar een mooie avond uit. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 

U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart bestellen door een email te sturen of bestel onine via onderstaande link. De cadeaukaart is 3 jaar geldig. Online bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Podium cadeaukaarten gekocht vóór 19-8-2019 blijven onbeperkt geldig. 

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart 


Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw medewerkers? U kunt deze aanvullen met een speciaal Kampanje biertje van de Helderse Jongens in een verpakking van 's-Heerenloo en uw pakket is compleet! Zo koopt u lokaal én steunt u lokaal! 

Helders Bier Festival
Bestel het speciale feestpakket van het Helders Bier Festival voor €29,50. U ontvangt 4 speciaal bieren van Sancti Adalberti Abdijbier (Blond, Tripel, Weizen en Weizenbock), 1 toegangskaart Helders Bier Festival 2023 en een speciaal proefglas van het festival. Geeft u bij het reserveren aan of u een toegangskaart wilt voor de vrijdag of de zaterdag. Meer informatie over het Helders Bier Festival, vindt u hier.Interesse in 1 van de pakketten? Laat het ons weten via reserveren@kampanje.nl