Urban Culture Festival

do 12 jan

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari verandert De Kampanje in één grote urban playground met ruim baan voor alles wat de nieuwe generatie beweegt.

Van spectaculaire urban sports wedstrijden op een tijdelijke skatebaan tot street culture performances en versassende optredens. De organisatie verwacht actieve deelnemers met toppers in verschillende disciplines, bezoekers en passanten. Maakt dat nieuwsgierig?

Express yourself!

Het Urban Culture Festival is een gratis tweedaags te bezoeken festival en biedt een uniek podium voor zowel beginnende als gevestigde talenten en initiatieven in verschillende street culture disciplines. Iedereen kan aanhaken en op eigen niveau meedoen. Onderdelen zijn Afrodance, Breaking, Graffiti, Capart, Hiphop, Street Art, Streetdance, Spoken Word. Highlights zijn de Helderse Dance Demo door diverse Helderse dansgroepen, skaten, BMX demo’s door Dez Maarsen en workshops, Demo’s en workshops van wereldkampioen Groundmovs straatvoetballer Nasser El Jackson, VR workshops, Beat & Rap workshops, de SPOKEN Awards Finalistentournee, een Afrodance workshop door Precious Alvares de voorstelling Delusions van de jonge, ambitieuze choreograaf Jennifer Romen met haar gezelschap ‘Oxygen’ en de voorstelling FTBLL – Can you kick it van ISH Dance Collective met onder andere Achie Tarhouchi één van de beste en bekendste straatvoetballers van de werled en speler van Los Barrenderos. Tussendoor kunnen de bezoekers chillen op het foodplein en genieten van een gevarieerd aanbod van street food & drinks.

Kijk hier voor meer informatie en het programma!