Vrienden van de Kampanje

Nieuwsbrief Vrienden van de Kampanje

Aanmelden Vrienden

U kunt u hier aanmelden als Vriend van de Kampanje

De Vrienden van de Kampanje dragen het theater een warm hart toe en mogen tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap gebruik maken van vele voordelen en privileges. Als Gouden Vriend heeft u bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Met uw lidmaatschap steunt u uw theater zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd. Ook u kunt lid worden van de Vrienden van de Kampanje.

Een vrienden-lidmaatschap geldt per theaterseizoen en start bij de (voor)verkoop van het nieuwe seizoen. Indien u zich nu aanmeldt als Vriend, dan gaat uw gekozen lidmaatschap per mei 2018 in.

3 soorten lidmaatschap: 

Voordelen Brons Zilver Goud
Bijdrage per 2 personen*: € 30 € 60 € 90
2 nieuwsbrieven per jaar: v v v
Aanbod om met hoge korting kaarten te kopen voor een door de Kampanje aangeboden voorstelling: 1x 2x 3x
Jaarvergadering gekoppeld aan gratis voorstelling incl. koffie en thee: v v v
Aanbieding om gratis voorstelling te bezoeken:   1x 2x
Korting op speciaal geselecteerde Vriendenvoorstellingen:   10% 25%
Voorrang bij de start van kaartverkoop van het nieuwe seizoen:     v

  * Wilt u met 1 persoon lid worden, dan zijn de bedragen: Brons €20, Zilver €40, Goud €60. U kunt dan gebruik maken van de aanbiedingen voor 1 persoon. Bij Gouden lidmaatschap 1 persoon kunt u in de voorverkoop voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling. Met lidmaatschap 2 personen kunt u voor 4 mensen bestellen in de voorverkoop (Bij 'populaire' voorstellingen kunnen andere regels gelden voor het maximum aantal te bestellen kaarten.). Echter de aanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als u tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen, en u heeft een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heeft u dan recht op 1 gratis kaart.

Bent u al Vriend van de Kampanje?
Als u al Vriend bent dan hoeft u zich voor het nieuwe seizoen niet opnieuw aan te melden. U heeft automatisch begin april 2017 een factuur voor het lidmaatschap van het nieuwe seizoen ontvangen. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een email naar info@kampanje.nl ovv Opzegging Vriendenlidmaatschap

Vrienden-voorstellingen seizoen 2017-2018
Erg geldt een speciale korting voor Vrienden van de Kampanje (10% Zilver, 25% Goud) op onderstaande voorstellingen:

24-11 Billie Holiday,Addicted to Blues
08-12 NITS
01-02 Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong & Ruud Smulders
11-02 Klassiek Lunchconcert met cellist Eduard Šístek
05-04 Thijs Kemperink
21-04 De Meisjes met de Wijsjes
31-05 Introdans 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.