Vrienden van de Kampanje

Laatste nieuws
Op woensdag 14 maart organiseren wij ons jaarlijkse grote uitje. Dit jaar gaat de reis naar Rotterdam. We bezoeken daar ons collega-theater de Nieuwe Luxor. We krijgen daar eerst een rondleiding. Daarna heeft u vrije tijd. ’s Avonds kunt u in restaurant Leipzig genieten van een 3-gangen diner en bezoeken we vervolgens de musical Fiddler on the Roof.

Het tijdschema van 14 maart zal ongeveer als volgt zijn:

10.00 uur vertrek
12.15 uur rondleiding Nieuwe Luxor
13.45 uur vrije tijd
17.00 uur diner Restaurant Leipzig
20.00 uur aanvang voorstelling Fiddler on the Roof
22.45 uur einde voorstelling
23.15 uur vertrek
01.15 uur aankomst Den Helder

De kosten voor deze dag zijn € 95,- incl. vervoer, rondleiding, 3-gangen diner en voorstelling.

Meer informatie? Mail dan naar kimsmit@kampanje.nl of bel met de kassa 0223-674664. 

Nieuwsbrief Vrienden van de Kampanje

Aanmelden Vrienden

U kunt u hier aanmelden als Vriend van de Kampanje.
Doe dit voor 1 april 2019, zodat als u Gouden Vriend wilt worden, u voorrang heeft op de kaartverkoop voor seizoen 18/19.

De Vrienden van de Kampanje dragen het theater een warm hart toe en mogen tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap gebruik maken van vele voordelen en privileges. Als Gouden Vriend heeft u bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Met uw lidmaatschap steunt u uw theater zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd. Ook u kunt lid worden van de Vrienden van de Kampanje.

Een vrienden-lidmaatschap geldt per theaterseizoen en start bij de (voor)verkoop van het nieuwe seizoen. Indien u zich nu aanmeldt als Vriend, dan gaat uw gekozen lidmaatschap per mei 2018 in.

3 soorten lidmaatschap: 

Voordelen Brons Zilver Goud
Bijdrage per 2 personen*: € 30 € 60 € 90
2 nieuwsbrieven per jaar: v v v
Aanbod om met hoge korting kaarten te kopen voor een door de Kampanje aangeboden voorstelling: 1x 2x 3x
Jaarvergadering gekoppeld aan gratis voorstelling incl. koffie en thee: v v v
Aanbieding om gratis voorstelling te bezoeken:   1x 2x
Korting op speciaal geselecteerde Vriendenvoorstellingen:   10% 25%
Voorrang bij de start van kaartverkoop van het nieuwe seizoen:     v

 * Wilt u met 1 persoon lid worden, dan zijn de bedragen: Brons €20, Zilver €40, Goud €60. U kunt dan gebruik maken van de aanbiedingen voor 1 persoon. Bij Gouden lidmaatschap 1 persoon kunt u in de voorverkoop voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling. Met lidmaatschap 2 personen kunt u voor 4 mensen bestellen in de voorverkoop (Bij 'populaire' voorstellingen kunnen andere regels gelden voor het maximum aantal te bestellen kaarten.). Echter de aanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als u tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen, en u heeft een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heeft u dan recht op 1 gratis kaart.

Bent u al Vriend van de Kampanje?
Als u al Vriend bent dan hoeft u zich voor het nieuwe seizoen niet opnieuw aan te melden. U heeft automatisch begin april 2017 een factuur voor het lidmaatschap van het nieuwe seizoen ontvangen. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een email naar info@kampanje.nl ovv Opzegging Vriendenlidmaatschap

Vrienden-voorstellingen seizoen 2017-2018
Erg geldt een speciale korting voor Vrienden van de Kampanje (10% Zilver, 25% Goud) op onderstaande voorstellingen:

  • 05-04 Thijs Kemperink
  • 21-04 De Meisjes met de Wijsjes
  • 31-05 Introdans
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.