Kaartverkoop

Theater De Kampanje is een bijzondere theatervoorziening gelegen op een unieke plek in een prachtig monumentaal pand op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in De Kampanje. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was. Op loopafstand van het station en met ruime eigen parkeergelegenheid.

De Kampanje, in 2016 bekroond met de Arie Keppler architectuurprijs, beschikt over een grote zaal voor 748 bezoekers en een Stadshal voor activiteiten tot 1.200 bezoekers. In de Stadshal, een multifunctionele hal, kan een kleinere zaal worden gemaakt voor 270 bezoekers. Aan de kade is nog een intieme zaal voor 125 bezoekers. De Kampanje wordt ook gebruikt voor congressen, evenementen, beurzen, vergaderingen en symposia. Tevens heeft De Kampanje een eigen restaurant, Restaurant Stoom, met een terras aan het werfkanaal. Bij de Kampanje is iedereen welkom! Voor zakelijke verhuur, klik hier.

Missie:
De Kampanje prikkelt de zintuigen!

Visie:

  • De Kampanje is een van de meest markante plekken in de kop van Noord-Holland, waar je deel van wilt uitmkaen. De monumentale, industriele omgeving is laagdrempelig en goed bereikbaar.
  • De Kampanje is een uniek en uistekend geoutileerd theater, congres en evenementenlocatie met een eigen horeca & catering concept.
  • Bij de Kampanje is iedereen welkom. Wij hebben een focus op culturele, culinaire, zakelijke en educatieve bezoekers.
  • De Kampanje is gastvrij! We werken met gepassioneerde, flexibele en vakkundige medewerkers. Wij voelen ons verantwoordelijk en nemen daardoor iniatatief en beslissingen. Ons team heeft plezier en is goed op elkaar ingespeeld. Dit blijkt uit de manier waarop wij samenwerken en wat wij voor elkaar en ons publiek over hebben.

Online reserveren
Bij reserveren via de website kunt u tijdens het bestelproces zelf uw stoelen in de zaal selecteren. Dit kan alleen bij voorstellingen in de Den Helder Airportzaal. De overige zalen worden 'ongeplaceerd' verkocht, dat wil zeggen: met vrije stoelkeuze. Als u online kaarten bestelt kunt u deze betalen met iDeal. U kunt uw PodiumCadeaukaart ook online verzilveren, Reserveringskosten zijn €0,50 per kaart (zowel online als bij de kassa)

Reserveren bij de kassa
Tijdens onze openingstijden kunt u kaarten bij de kassa reserveren. Bij de kassa kunt u ook met Kampanje Cadeaubonnen en PodiumCadeaukaart betalen.

Telefonisch reserveren
Tijdens onze openingstijden kunt u ook telefonisch uw kaarten reserveren. U ontvangt per email een reserveringsbevestiging. U dient uw kaarten binnen 14 dagen tijdens openingstijden te betalen en af te halen aan de kassa. Het ophalen van kaarten kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Of u kunt binnen 14 dagen het bedrag overmaken op IBAN NL42 RABO 0303923385 t.n.v. de Kampanje te Den Helder o.v.v. uw postcode en huisnummer. Na de verwerking van uw betaling, ontvangt u uw e-tickets per mail. Indien u 2 euro extra overmaakt, zullen wij de kaarten naar u toesturen.

Maximaal aantal kaarten
U kunt per voorstelling maximaal 10 kaarten reserveren. Bij 'populaire' voorstellingen kan een maximum van 2 of 4 kaarten per klant gelden.

Wilt u meer kaarten reserveren, belt u met onze kassa.

Gouden Vrienden en Vaste klanten ontvangen schriftelijk bericht over het bestelproces en het tijdstip waarop de kaarten voor het nieuwe seizoen besteld kunnen worden.

Mindervaliden kunnen uitsluitend via de kassa of telefonisch reserveren i.v.m. speciale wensen
In al onze zalen zijn rolstoelplaatsen beschikbaar.

Servicekosten
Alle toegangsprijzen zijn inclusief €4,- servicekosten (garderobe en pauzedrankje) en exclusief €0,50 reserveringskosten per toegangskaart. Voor kindervoorstellingen zijn de servicekosten €2,-.

65+ / CJP
In seizoen '17'18 is er geen korting meer voor 65+ en CJP.
 

Verhinderd
Het omruilen en teruggeven van toegangskaarten is mogelijk tot één week voor de voorstelling. U ontvangt een tegoedbon ter waarde van de prijs van de toegangskaart met aftrek van €3,50 administratiekosten per toegangskaart.

Kortingsacties
Kortingsacties zijn niet geldig op reeds gereserveerde kaarten.

Annulering / verschuiving / verplaatsing van een voorstelling
Wijzigingen van data, tijden of zaalwissels worden per e-mail aan de bezoekers kenbaar gemaakt. Indien u niet per e-mail bereikbaar bent, benaderen we u per telefoon. Wijzigingen worden ook op de website en op social media vermeld.

Spaarpunten
Bij iedere € 10,- die u bij de Kampanje besteedt aan toegangskaarten of diners online geboekt (in combinatie met een voorstelling), ontvangt u een Kampanje spaarpunt. Uw spaarpunten bewaren wij op uw eigen digitale account. In de (digitale) nieuwsbrief, en via de website en social media informeren wij u over uw saldo en de speciale acties.

Cadeaubonnen
Bij de Kampanje kunt u twee verschillende soorten cadeaubonnen kopen: De Kampanje- en Stoomcadeaubon en de landelijke Podium Cadeaukaart. Alleen deze cadeaubonnen worden ook als betaalmiddel bij de Kampanje geaccepteerd. Met de Podium Cadeaukaart kunt u ook online betalen.

 


 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.