Kaartverkoop

Online reserveren
Bij reserveren via de website kunt u tijdens het bestelproces zelf uw stoelen in de zaal selecteren. Dit kan alleen bij voorstellingen in de Den Helder Airportzaal. De overige zalen worden 'ongeplaceerd' verkocht, dat wil zeggen: met vrije stoelkeuze. Als u online kaarten bestelt kunt u deze betalen met iDeal. U kunt uw PodiumCadeaukaart ook online verzilveren, Reserveringskosten zijn €0,50 per kaart (zowel online als bij de kassa).

Reserveren bij de kassa
Tijdens onze openingstijden kunt u kaarten bij de kassa reserveren. Bij de kassa kunt u ook met Kampanje Cadeaubonnen en PodiumCadeaukaart betalen.

Telefonisch reserveren
Tijdens onze openingstijden kunt u ook telefonisch uw kaarten reserveren. U ontvangt per email een reserveringsbevestiging. U dient uw kaarten binnen 14 dagen tijdens openingstijden te betalen en af te halen aan de kassa. Het ophalen van kaarten kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Of u kunt binnen 14 dagen het bedrag overmaken op IBAN NL42 RABO 0303923385 t.n.v. de Kampanje te Den Helder o.v.v. uw postcode en huisnummer. Na de verwerking van uw betaling, ontvangt u uw e-tickets per mail. Indien u 2 euro extra overmaakt, zullen wij de kaarten naar u toesturen.

Maximaal aantal kaarten
U kunt per voorstelling maximaal 10 kaarten reserveren. Bij 'populaire' voorstellingen kan een maximum van 2 of 4 kaarten per klant gelden.

Wilt u meer kaarten reserveren, belt u met onze kassa.

Gouden Vrienden en Vaste klanten ontvangen schriftelijk bericht over het bestelproces en het tijdstip waarop de kaarten voor het nieuwe seizoen besteld kunnen worden.

Mindervaliden kunnen uitsluitend via de kassa of telefonisch reserveren i.v.m. speciale wensen. In al onze zalen zijn rolstoelplaatsen beschikbaar.

Servicekosten
Alle toegangsprijzen zijn inclusief €4,- servicekosten (garderobe en pauzedrankje) en exclusief €0,50 reserveringskosten per toegangskaart. Voor kindervoorstellingen zijn de servicekosten €2,-.

65+ / CJP
Er is geen speciale korting voor 65+ en CJP.

Verhinderd
Het omruilen en teruggeven van toegangskaarten is mogelijk tot één week voor de voorstelling. U ontvangt een tegoedbon ter waarde van de prijs van de toegangskaart met aftrek van €3,50 administratiekosten per toegangskaart.

Kortingsacties
Kortingsacties zijn niet geldig op reeds gereserveerde kaarten.

Annulering / verschuiving / verplaatsing van een voorstelling
Wijzigingen van data, tijden of zaalwissels worden per e-mail aan de bezoekers kenbaar gemaakt. Indien u niet per e-mail bereikbaar bent, benaderen we u per telefoon. Wijzigingen worden ook op de website en op social media vermeld.

Spaarpunten
Bij iedere €10,- die u bij de Kampanje besteedt aan toegangskaarten of diners online geboekt (in combinatie met een voorstelling), ontvangt u een Kampanje spaarpunt. Uw spaarpunten bewaren wij op uw eigen digitale account. In de (digitale) nieuwsbrief, en via de website en social media informeren wij u over uw saldo en de speciale acties. De spaarpuntenactie eindigt einde seizoen 17/18.

Cadeaubonnen
Bij de Kampanje kunt u twee verschillende soorten cadeaubonnen kopen: De  Stoomcadeaubon en de landelijke Podium Cadeaukaart. Alleen deze cadeaubonnen worden ook als betaalmiddel bij de Kampanje geaccepteerd. Met de Podium Cadeaukaart kunt u ook online betalen.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.