Eerste medewerker bediening Babs

SAY HELLO
In deze nieuwe rubriek laten wij jullie kennismaken met de medewerkers van ons restaurant. Elke week stellen we een andere medewerker aan jullie voor!

Deze week in onze rubriek; onze eerste medewerker bediening Babs!
Het aanspreekpunt voor alle leerlingen en medewerkers. Met haar aanstekelijke enthousiasme brengt ze vrolijkheid en gezelligheid in ons restaurant en weet ze de gasten altijd naar beste inzicht te bedienen en te helpen. Hoe is zij bij ons restaurant terechtgekomen? En met wie zou zij weleens willen dineren in ons restaurant?

Eigen winkel
Na 7 jaar een eigen winkel in wenskaarten, cadeautjes, tijdschriften en tabak in Schagen te hebben gerund, namelijk Kadoshop “De Kievit” werd het tijd voor Babs om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dus werd de winkel verkocht en heeft ze een open sollicitatie gestuurd naar Theater de Kampanje. Het lot wilde dat ze werd aangenomen voor een nul uren contract, waarna ze doorgroeide in het bedrijf en mee ging naar de nieuwe locatie van ons restaurant. Waar ze nu een vaste kracht is en eerste medewerker bediening!

Uitdaging 2.0
Nu ze haar eigen plek in het restaurant gevonden heeft, kwam de kans om voor leermeester een opleiding te doen. Er was namelijk nog een leermeester nodig voor in het restaurant. “Toen heb ik mezelf aanbevolen en mocht ik ervoor gaan!” Ze wilde graag weer een nieuwe uitdaging. En omdat ze het zelf al erg leuk vind om mensen dingen te leren, vond ze deze functie ook bij zichzelf passen. Eenmaal gestart met de opleiding vond ik het best zwaar “toen vond ik het even niet meer leuk, haha” Maar Babs is met vlag en wimpel geslaagd met een 10(!) voor haar praktijk examen! Dat zit dus wel goed. Wat Babs zelf wel nog een uitdaging vindt in haar rol als leermeester is “kritisch zijn tegenover haar leerlingen”.

Wat is jouw favoriete gerecht van onze kaart?
“Oje, dat is toch wel ons broodje gerookte zalm!” De combinatie van de zalm, dat lekkere brood en limoenmayonaise, ik vind het heerlijk! Ook het Stoer brood met truffelboter is een favoriet van Babs. “Ik krijg direct trek als ik eraan denk, serieus’, aldus Babs.

Henny Vrienten
Dat is dé persoon waar Babs nog wel eens een keer mee zou willen eten in ons restaurant! “Ik ben al fan vanaf mijn 13de “. Vorige week stond onder andere Henny Vrienten met Vreemde Kostgangers in ons theater en zij kwamen dus gezellig eten in ons restaurant voorafgaand aan de voorstelling.
“Ja daar was ik wel even ziek van hoor, ik was vrij”.

Bijzonder moment
Vorige week toevallig! Er kwamen mensen dineren via de AH actie in ons restaurant. De man vertelde dat ze nooit twee keer naar hetzelfde restaurant gaan maar was zo tevreden dat hij ons een prachtig compliment gaf. “Wij komen hier zeker een keer terug om à la carte te eten, jullie straalden uit dat jullie het werk leuk vinden”, zei de man. Als je dat voor elkaar krijgt, dan doe je het goed, aldus Babs.

De mystiek van het Theater
Dat is toch één van de dingen die ons restaurant uniek maakt, vindt Babs. “Er hangt toch altijd een mystieke sfeer in en om het theater, en ook Stoom hoort daar een beetje bij”. Ook de locatie van ons restaurant en de Serre die bijna helemaal uit glas bestaat, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de haven, is uniek!

“Dan zijn we bijna klaar Babs”
“Mooi, dan ga ik tafel 305 uithalen”.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.