Onze medewerkers

SAY HELLO
In deze nieuwe rubriek laten wij jullie kennismaken met de medewerkers van ons restaurant. Elke week stellen we een andere medewerker aan jullie voor!

Deze week in onze rubriek; onze medewerker bediening Denise.
Denise is een harde werker en altijd in voor een lolletje. Voordat Denise in Stoom terechtkwam heeft ze een aantal jaar gewerkt in het buitenland. Eerst een stage voor de opleiding Toerisme en daarna werkte ze als reisleidster voor Nederlandse gasten in Turkije. Na 6 jaar kwam ze weer terug in Nederland, waarvan ze nu alweer 1,5 jaar werkt in Stoom. “Ik wilde echt op iets solliciteren waar ik zou kunnen blijven en in zou kunnen groeien, en toen kwam dit voorbij!”.

Groeien
Zonder horeca kwam ze binnen bij Stoom. Maar door haar harde werk is ze nu het aanspreekpunt en een van de vaste krachten binnen het team. “Ik vind het ook leuk dat ik zo snel die kans heb gekregen om daarin door te groeien en dat ik het vertrouwen van de leiding krijg om alles te mogen regelen”. Maar nog steeds vind Denise dat er nu nog genoeg te leren valt. Elke dienst is anders en bij elke dienst worden er andere dingen van je gevraagd. Overdag ben je vooral veel aan het voorbereiden voor lunches, buffetten en evenementen geeft Denise aan. En savonds ben je vooral bezig met het diner. “Ik ben altijd wel een regelmiep geweest”. Daarom vind ze vooral de ochtenddienst wel bij haar passen.

Leuk om in Stoom te werken
“Het afwisselende werk maakt het voor mij een uitdaging en erg leuk. Dan heb je evenementen, dan loop je in het KeyKegcafé en weer een andere keer ben je alles aan het voorbereiden of loop je het diner. Ook de super bijzondere locatie en het fijne team maken het werk in Stoom heel erg leuk!”

Favoriete gerecht van de kaart
“Ravioli, ik ben sowieso gek van pasta”. Al mogen we haar daar ‘s-nachts niet voor wakker maken. “Mijn slaap is me heilig, haha”.

Chantal Janzen
Met haar zou ze wel eens willen dineren in ons restaurant. Denise zou dan ons vier gangen verassingsmenu aanraden. “Het lijkt me echt gewoon lachen, gieren, brullen als ik met haar aan een tafeltje zit en hier de boel op stelten zet! ”. Chantal, mocht je dit lezen! Je bent uitgenodigd ;)!

Zijn er misschien speciale momenten bijgebleven in de tijd dat je nu bij Stoom werkt?
“Ow ja! Het schiet me meteen te binnen. De dienst van een begrafenis van een bekende is in onze stadshal gehouden, ik stond die dag ingeroosterd en dat heeft wel een hele diepe indruk op mij gemaakt”

Bloemen geven
Het werken in Stoom is natuurlijk extra speciaal door die connectie met het theater. Het bloemen geven aan het eind van de voorstelling is iets wat Denise al een paar keer heeft mogen doen. “Dat vind ik echt heel leuk”. Zo mocht Denise bij Johnny de Mol het podium op om bloemen te geven. “Ik was helemaal happy, hij kwam achter mij aan het podium af en begon tegen me te praten. “Dan sta je daar echt even als klein meisje, haha” Maar ook bij andere voorstellingen in onze kleinere KeyKegzaal was Denise erbij om bloemen te geven. “Toen kon ik helaas de doorgang door het gordijn niet meer terug vinden, sta je dan terwijl iedereen je aankijkt”.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.