Kampanje Proeverijen

In het KeyKegcafé en de KeyKegzaal organiseren wij diverse proeverijen i.s.m. diverse, vaak Helderse, organisaties. Naast het proeven van de wijnen, whisky's en bieren worden er kleine gerechtjes geserveerd die er voor zorgen dat de smaakbeleving geoptimaliseerd wordt. Aanvang is 20.00 uur. De proeverij duurt ongeveer 2 à 3 uur. Minimale leeftijd is 18 jaar. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Wijnproeverij - zaterdag 17 november 2018
€30,00
KeyKegcafé

In het KeyKegcafé organiseert de Kampanje, in samenwerking met wijnhuis Friulvin, een wijnproeverij. Bij deze wijnproeverij leert u op een aangename manier de streek Friuli-Venezia-Giula kennen en gaat u actief de wijnen proeven en beoordelen.

Bij elke wijn krijgt u een bijzonder Friulaans hapje geserveerd dat ervoor zorgt dat uw smaakbeleving geoptimaliseerd wordt. Denk hierbij aan Frittata, echte Italiaanse salami, een stokbroodje met verse olijfpasta, een stukje oude kaas en pannacotta. De hapjes zijn afhankelijk van de gepresenteerde proefwijn. Er zullen 6 à 7 proefwijntjes worden geschonken.
Voor het reserveren van kaarten, klik hier 

Whiskyproeverij - zaterdag 9 februari 2019
€35,00
KeyKegcafé

Ga mee op een whisky-ontdekkingsreis! Een echte whiskykenner geeft u gedurende de avond interessante informatie over diverse whisky’s. U proeft diverse kwaliteitwhisky’s deze avond. De proeverij duurt ongeveer 2 uur. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Minimaal 40 deelnemers.
Voor het reserveren van kaarten, klik hier.

Bierproeverij - vrijdag 5 april 2019
€30,00
KeyKegcafé

In samenwerking met de Helderse Jongens wordt speciaal voor u een bierproeverij georganiseerd met diverse bieren uit de brouwerij van Noord-Holland. Ontdek de wereld van (speciaal) bier. Leer meer over de geschiedenis van het bier en het brouwproces. De proeverij duurt ongeveer 2 uur. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Minimaal 30 deelnemers.
Voor het reserveren van kaarten, klik hier.Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.