Eten en Drinken

Restaurant Stoom is onderdeel van Theater de Kampanje en serveert naast de reguliere kaart een Dagschotel en een 2- en 3-gangen theatermenu en een nagenietarrangement bij een voorstelling. Klik HIER om hiervoor direct online te reserveren. 

Wilt u met Kerst genieten van een heerlijke Kerstbrunch? U bent op 2e kerstdag van harte welkom in restaurant Stoom. Met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen. U kunt u van 12.00 tot 15.00 uur genieten van een heerlijk luxe kerstbuffet. De Kerstman zorgt voor het ontvangst met een welkomstdrankje. Kinderen zijn van harte welkom en ontvangen een cadeautje van de Kerstman.

Of het een witte Kerst wordt kunnen we niet garanderen. Wat we wel kunnen garanderen is dat het weer heel gezellig wordt in Stoom tijdens de kerstdagen. Reserveer hier uw tafel dus snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Volwassenen: € 42,50 (exclusief drankjes)
Kinderen tot 12 jaar: € 15,00 (exclusief drankjes)

NB: Op 1e kerstdag is restaurant Stoom gesloten.

Ga naar de website van Restaurant Stoom voor meer informatie over Stoom, de menukaart en om online uw tafel te reserveren. Nieuwsgierig? Neem dan alvast binnen een kijkje d.m.v. onze virtuele tour.
 

Telefoon: 0223 - 674 666
Website: www.restaurantstoom.nl
Openingstijden:

Geopend woensdag t/m zondag vanaf 12 uur. 

Zondag 24 dec. geopend tot 18.00 uur.
Eerste Kerstdag gesloten - Tweede Kerstdag geopend voor Kerstbrunch tussen 12.00-15.00 uur, u dient hier voor te reserveren.
Oudjaarsdag geopend tot 18.00 uur.
Maandag 1 en dinsdag 2 januari gesloten.


Online reserveren theatermenu
U kunt nu een Theaterschotel (hoofdgerecht), 2- en 3-gangen theatermenu of een nagenietarrangement bij een voorstelling online reserveren. 

  • 2-gangen theatermenu
  • nageniet-arrangement
  • ander theaterarrangement (bijv Bubbles & Bites en Burgerz & Beer)

→ Online reserveren voor theatermenu of nageniet-arrangement

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.