Bier/Wijn/Whisky proeverij

Bierproeverij
Zaterdag 18 november 2017, aanvang 20.00 uur
KeyKegcafé

In samenwerking met de Helderse Jongens wordt speciaal voor u een bierproeverij georganiseerd met diverse bieren uit de brouwerij van Noord-Holland. Ontdek de wereld van (speciaal) bier. Leer meer over de geschiedenis van het bier en het brouwproces. De proeverij duurt ongeveer 2 uur. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Minimaal 30 deelnemers.

Vooraf kaarten reserveren noodzakelijk.

Wijnproeverij
Zaterdag 20 januari 2018, aanvang 20.00 uur
KeyKegcafé

Samen met de Helderse Volksuniversiteit ‘HVU’ organiseert de Kampanje een wijnproeverij in het KeyKeg café. Gedurende twee tot drie uur, proeft u diverse wijnen van verschillende druivensoorten uit diverse
landen. U leert hierbij proeven en verrijkt daarmee uw smaakpallet. Het enige wat u hoeft te doen is proeven en uw smaak te beleven! De wijnproeverij is voor zowel de beginnende als gevorderde wijndrinker. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Minimaal 30 deelnemers.

Vooraf kaarten reserveren noodzakelijk.

Whiskyproeverij
Zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20.00 uur
KeyKegcafé

Ga mee op een whisky-ontdekkingsreis! Een echte whiskykenner geeft u gedurende de avond interessante informatie over diverse whisky’s. U proeft diverse kwaliteitwhisky’s deze avond. De proeverij duurt ongeveer 2 uur. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Minimaal 40 deelnemers.

Vooraf kaarten reserveren noodzakelijk.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.